Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Glue Controller

9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Elérhetőség: Hamarosan elérhető

Leírás

Pre-treatment, sampon, zsírtalanító, primer, kötésgyorsító… De mikor melyiket? És miért? 

Te tudatosan használod ezeket a termékeket, vagy csak azért mert az oktatód azt mondta, így kell?

Nézzük az egyszerű tényeket. 

A ragasztó megfelelő működéséhez mi szükséges?

Sminkmentes, TISZTA KÖRNYEZET, + megfelelő nedvesség, páratartalom + lúgos közeg.

Legtöbb esetben ezeket a feltételeket egy SAMPONOS lemosással, valamint ha szükséges, párásító használatával meg is kapjuk. Zsírtalanító, primer, és egyebek használata nélkül!

Ha a samponos lemosás mégsem elég, és azt tapasztalod, hogy “csúszkál” a beragasztózott szempilla a vendég pilláján, vagy hogy nem köt elég gyorsan a ragasztód, a GLUE CONTROLLER lesz a Te legjobb barátod. Nem kell külön zsírtalanítóra, primerre, kötésgyorsítóra költened, mert a tények tudatában a megfelelő használattal ez a kis csoda minden problémára megoldás lehet. 

Használata kötésgyorsítóként: Kend be vele a csíkon a műszempillák tövét abban a sávban, ahol majd a ragasztóba szeretnéd mártani.Miért fogja begyorsítani a ragasztódat? Mert összetételében víz alapú! Tehát elegendő nedvességet fogsz kapni a ragasztó gyors kötéséhez!

Használata “zsírtalanítóként”, tehát ha csúszkál a műszempilla a saját szempillán: Kend be vele a vendég saját szempilláját! (Leginkább a tövét, ahol a ragasztási pont lesz.) Mi fog történni? A glue controller nem tartalmaz alkoholt így szárítani nem fogja a szempillákat, azonban a pillák pH értékét lúgos irányba módosítja, megteremti a lúgos közeget a ragasztó számára. Összetevőinek köszönhetően pedig a megfelelő nedvességet is biztosítja. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.